we mogen weer naar binnen!

We mogen weer binnen dansen vanaf 19 mei aanstaande. Superfijn! 
We zien jullie graag weer in Goirle, Alphen en Riel. 
Nu hopen dat de voorstellingen op 10 en 11 juli aanstaande ook op een bepaalde manier door mogen gaan in het theater !  


Start dansseizoen 2020-2021

Vanaf maandag 31 augustus gaan de lessen weer beginnen!
De eerste week is een open lesweek voor nieuwe dansers. Je mag vrijblijvend lessen voor jouw leeftijd proberen!

Corona is nog niet voorbij.. En waar we gewoonlijk het seizoen afsluiten met de voorstellingen, zullen we dit seizoen starten met de laatste voorbereidingen voor de voorstellingen. 
We hopen dat we onze voorstellingen FAIRY-tale op 10 en 11 oktober in het theater van Jan van Besouw kunnen dansen!

Dit betekent dat de dansers nog niet doorstromen naar een volgende groep. 
Een voorbeeld: Zul je nu naar groep 7 gaan, dan blijf je dus nog even bij je "oude" groep. Bijvoorbeeld bij jazz groep 5-6, ipv groep 7-8. 

Voor nieuwe danszzers zullen we per leerling en per groep kijken of het mogelijk is om nog met de voorstelling mee te doen. 


start nieuwe seizoen met open lessen

We gaan weer van start vanaf 26 augustus aanstaande!! De eerste twee weken zijn open lesweken waarin iedereen van binnen en buiten de school alle stijlen mag proberen. Kijk dus snel op het rooster om te zien welke lessen voor jou van toepassing zijn. 


open lesweek 24-27 juni

Wat was de voorstelling geweldig!! Om het seizoen nog even gezellig af te sluiten hebben we volgende week een open lesweek van 24 tm 27 juni. Iedereen die het leuk vindt mag gratis en vrijblijvend een of meerdere lessen meedansen! Kijk snel op ons rooster! 


open lesweek vervalt deze week

Vanwege de enorme hitte in sommige zalen zijn wij genoodzaakt de open lesweek te annuleren. Om toch iedereen de gelegenheid te geven om te ervaren hoe de lessen gegeven worden hebben we de open lesweek verzet naar de eerste twee weken van het nieuwe seizoen. Vanaf de week van 26 augustus mag iedereen vrijblijvend alle voor hem/haar geschikte lessen uitproberen gedurende twee weken. Voor nu allemaal een hele fijne vakantie!! Tot snel!


Open lesweek

OPEN LESWEEK!

Deze week 26-6 t/m 29-6 kan iedereen alle lessen vrijblijvend proberen. We hanteren hiervoor gewoon het lesrooster zoals deze op deze website staat! Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon lekker binnen lopen en dans mee!


start nieuwe seizoen met open lesweek!

Komende week vanaf 4 september starten alle lessen weer! Dat doen we met een open lesweek. Iedereen mag alle lessen gratis en vrijblijven proberen. Kijk voor meer informatie op het lesrooster! 

 


Start nieuw seizoen

De zomer is weer bijna voorbij: het is weer tijd voor een nieuw dansjaar! De lessen beginnen weer vanaf 12 september.

Tot dan!


Musical les 16 november

Kom ook een vrijblijvende musicalles proberen aanstaande maandag 16 november! 
De les is van 16.45-18.00u in den Heuvel in Alphen. 

We hopen je te zien!


Musicallessen

Musicallessen

Ben je gek op dansen, zingen én toneelspelen en ben je tussen de 8 (groep 5) en de 18 jaar? Dan is musical misschien iets voor jou! Bij voldoende aanmeldingen starten wij vanaf maandag 16 november van 16.45u tot 18.00u met een korte reeks musicallessen in Alphen.

De lessen zullen worden gegeven door musical docente Marloes van der Sterre in de grote zaal van den Heuvel. De reeks zal 10 lessen duren en wordt daarna afgesloten met een presentatie voor publiek.

De kosten voor deze lessen bedragen € 78,00. Wil je je aanmelden, mail ons dan even via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Danszz! | Boskriek 35 | 5131 HJ | Alphen | T. 06 524 28 447 | Info@danszz.nl
COPYRIGHT © 2015 DANSZZ! | Voorwaarden |  POWERED BY STORMID