Lesaanbod

Kleuterdans

Kleuterdans

Dit is een vrolijke les waarbij kinderen vertrouwd worden gemaakt met wat hun lichaam kan, de ruimte waarin ze bewegen en verschillende soorten muziek. De beginselen van dans worden in deze les op speelse wijze aangeboden. Op klassieke muziek, vrolijke kindermuziek of nummers uit de top 40 maken ze kennis met wat de dans zoal biedt… Plezier!

Pre-dans

Pre-dans

Bij pre-dans krijgen kinderen tussen de 6-9 jaar oud les in techniek (klassiek-jazz) maar niet alleen techniek staat centraal. Lekkere swingende danscombinaties, dansexpressie en dansante spelvormen komen in deze les volop aan bod. Er wordt zeker hard gewerkt maar plezier hebben in het dansen is minstens zo belangrijk.

Klassiek ballet

Klassiek ballet

Klassiek Ballet is een sierlijke elegante dansvorm die al eeuwen oud is maar zeker niet oudbollig te noemen valt. Er wordt gewerkt op klassieke muziek waarbij souplesse, kracht en techniek centraal staan. Klassiek ballet is nog altijd een absolute `must` als je technisch een goede danser wilt worden. Vaste elementen in een les zijn de warming up aan de barre, stretch, verplaatsingen over de diagonaal en werken voor de spiegel.

Jazz

Jazz

Jazz is een ritmische dansstijl waarbij er veel gedanst wordt op vlotte muziek. Techniek staat centraal en wordt aangeboden in een afwisselende les. Hoewel jazz oorspronkelijk is afgeleid van klassiek ballet heeft het nu een geheel eigen karakter en is er ruimte voor andere bewegingsvormen.

Modern jazz

Modern jazz

De techniek van jazz en de flow van modern zorgen voor mooie dansante combinaties. Modern-jazz is in de danswereld een combinatie die veel gemaakt wordt. In deze les combineren we verschillende elementen van deze dansstijlen tot een afwisselend, vlot en creatief geheel. Modern kernmerkt zich als een expressieve dansstijl waarin een verhaal door middel van dans verteld wordt. Jazz is wat technischer van aard en zorgt hiermee voor een afwisselende dynamiek.

Hiphop

Hiphop

Hiphop is een stoere dansstijl die veel verschillende stromingen kent (popping, locking waving, breakdance etc.) Hiphop combineert zachte en ruwe bewegingen. De dansstijl blijft zich ontwikkelen en is de laatste jaren veel te zien op tv, clips en dansshows.

Street jazz

Street jazz

De techniek van jazz en de moves van hiphop worden gecombineerd tot één geheel. Het is een stoere les op hedendaagse muziek die vrijwel altijd van een lekkere beat voorzien is. Techniek wordt aangeboden om krachtig en overtuigend te kunnen dansen. De danscombinaties zijn los, stoer, strak, swingend.

Dansmix

Dansmix

Meer informatie volgt.


Danszz! | Boskriek 35 | 5131 HJ | Alphen | T. 06 524 28 447 | Info@danszz.nl
COPYRIGHT © 2015 DANSZZ! | Voorwaarden |  POWERED BY STORMID